VI SOM JOBBAR HÄR

Vi som jobbar på Expedition Mondial har en gedigen erfarenhet av att bygga upp och vidareutveckla tjänstedesign inom en rad olika branscher. Vi trivs med när vi får arbeta nära våra uppdragsgivare och anpassa våra arbetssätt och metoder tillsammans med dem.

Susanna Nissar

Susanna portrait
Tjänstedesigner & affärsutvecklare

+46 (0)76 136 37 40

"Idag vet vi tydligare vilket värde vi tillför, för vem och varför. Precis så gillar jag att jobba: Med kunden i centrum och med bra människor omkring mig."

När vi startade Expedition Mondial började vi med ett fantastiskt  team men utan en exakt idé om vad vi skulle göra. Vi tog hjälp av våra kunder att vidareutveckla vår verksamhet och våra erbjudanden. Idag vet vi tydligare vilket värde vi tillför, för vem och varför. Precis så gillar jag att jobba: Med kunden i centrum och med bra människor omkring mig. Och jag blir genuint glad av att lösa våra kunders utmaningar tillsammans med dem!

Erik Widmark

Erik portrait
Tjänstedesigner & affärsutvecklare

+46 (0)70 415 39 07

"Jag använde min industridesignutbildning till att utveckla mina första tjänstedesignprocesser och verktyg och har under åren vidareutvecklat dessa."

Att utforska vad designmetodiken kan göra för att bidra till ett bättre samhälle är vad som driver mig. Jag har alltid varit nyfiken på att förstå människor och de samhällssystem som vi har skapat. Jag använde min industridesignutbildning till att utveckla mina första tjänstedesignprocesser och verktyg och har under åren vidareutvecklat dessa.

Tillsammans med våra uppdragsgivare fortsätter denna utveckling varje dag. 

Jenny Annebäck

Jenny portrait
Tjänstedesigner & affärsutvecklare

+46 (0)76 041 08 25

"Jag drivs av att tillsammans med våra kunder förstå och förbättra människors vardag och tror att vi får världen att må lite bättre varje dag, en upplevelse i taget."

Upplevelser är det som får oss att leva. Om de är goda eller dåliga påverkar därför hur vi mår. Oavsett om det är en inre eller yttre upplevelse, om vi upplever den ensamma eller tillsammans. Att ha möjligheten att arbeta med att skapa fantastiska upplevelser för och med människor är en ära. Jag drivs av att tillsammans med våra kunder förstå och förbättra människors vardag och tror att vi får världen att må lite bättre varje dag, en upplevelse i taget.

Fredrik Bergfalk

Fredrik portrait
Tjänstedesigner & affärsutvecklare

+46 (0)70 686 39 45

"Att nu vara med och skapa ett företag där vi varje dag försöker leva som vi lär och samskapa med våra kunder i företagsutvecklingen, känns otroligt givande."

Att skapa goda kundupplevelser har länge varit fokus för mig, både inom mitt tidigare arbete i telekombranschen men framför allt de senaste åren när jag arbetat med organisationsförändring och tjänsteutveckling. Att nu vara med och skapa ett företag där vi varje dag försöker leva som vi lär och samskapa med våra kunder i företagsutvecklingen, känns otroligt givande. Jag inspireras ständigt av kunderna och deras utmaningar i kundupplevelsearbetet!

Karin Lycke

Karin portrait
Tjänstedesigner & affärsutvecklare

+46 (0)72 150 66 57

Välkommen till Expedition Mondial Tjänstedesigners

Expedition Mondial AB

℅ Norrsken House
Birger Jarlsgatan 57 C
Postbox 35
113 56 Stockholm